Home > Visual Studio > Unable To Start Program Visual Studio The System Cannot Find The File Specified

Unable To Start Program Visual Studio The System Cannot Find The File Specified

Contents

Really was painful to track down and I finallynotice that my solution was at times changing the startup project to be my IS LE project. A few of the common reasons include not compatible PC module applications and driver problems. Thanks, Jake Marked as answer by Trevor HancockMicrosoft employee, Moderator Tuesday, August 17, 2010 9:51 PM Tuesday, August 17, 2010 9:49 PM Reply | Quote All replies 0 Sign in I was running an application in Framework 2 but it was made in VS2003, so I changed to Framework 1 and it fix the problem Leave a Comment Connect to this check over here

If you search this newsgroup you will find a ton of answers to your question because it comes up a lot. "Stephen Miller" wrote in message news:cdb404de.0307270626.5923edffposting.google.c om... > Hi, No advice on how I go about attaching an appropriate IIS process or worker process, so I have been unable to check this. Post your question and get tips & solutions from a community of 419,004 IT Pros & Developers. Archive Category:Solve Problems Keyword Tags: Visual Studio ASP.Net Debugging You do not have permissions to debug the server Wiki Disclaimer: Blog contents express the viewpoints of their independent Continued

Unable To Start Program Visual Studio The System Cannot Find The File Specified

Because it's with every single project, old ones and new ones. :c Was This Post Helpful? 0 Back to top MultiQuote Quote + Reply #6 Michael26 Futurama: Insert funny joke You can post your question to the debug newsgroup. Also, under 'Configuration Properties -> Debugging', the 'Active Solution Configuration' for all assembilies in my project is set for debug. 10). Anxious about riding in traffic after 20 year absence from cycling This is it.

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Nearly all computer users do not have any idea regarding the source of such issues. Not the answer you're looking for? The System Cannot Find The File Specified Visual Studio 2013 Just deleting that .pfx file stops the "Error while trying to run project" message.

I have checked that my user account is a member of the Debugger > Users group. Unable To Start Program Visual Studio 2015 However since the error message has zero detail in it, i have no clue as to what is actually wrong. Thanks, Stephen "Alvin Bruney" wrote in message news:... > 2 more options left: > Find and fix your problem using this > [url]http://gotdotnet.com/team/csharp/learn/whitepapers/howtosolvedebuggerproblems.doc[/url] > > OR > > It Is it a coincidence that the first 4 bytes of a PGP/GPG file are ellipsis, smile, female sign and a heart?

Monday, June 25, 2012 3:31 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote I too have noticed a similar problem. Unable To Start Program Visual Studio 2012 Also in Internet Services Manager under the Directory Security > > > > tab, I have checked that the Authentication Methods, Anonymous Access > > > > and Integrated Windows Authentication Thanks, Jake Thursday, July 29, 2010 4:40 AM Reply | Quote Answers 2 Sign in to vote Hi There, Thanks for the feedback. Increasing the PageFile up to two times larger than the RAM memory is then possible to do from there.

Unable To Start Program Visual Studio 2015

I used ESRI's wizard to build a simple button add-in and the projects debug properties are configured to start the external program "C:\Program Files (x86)\ArcGIS\Desktop10.3\bin\ArcMap.exe".I finally decided to use VS2012 instead imp source In Internet Services Manager under the 'Home Directory' tab, I > > > > have checked that the .aspx expension is correctly mapped to > > > > C:\WINNT\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\aspnet_ isapi.dll and Unable To Start Program Visual Studio The System Cannot Find The File Specified i started to have this problem 2days ago... Unable To Start Program Visual Studio 2013 The project is not configured to be debugged. This error is decribed in [url]http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;306156[/url], which states that this error can occur because: - The ASP.NET Application does not have a

The system cannot find the file specified. File name: 'Microsoft.IntelliTrace.Package.Common.14.0.0, Version=14.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a' at Microsoft.VisualStudio.IntelliTrace.SourceControl.HistoricalModeHint.HistoricalModeTagger..ctor(IServiceProvider serviceProvider, ITextBuffer buffer, IVsEditorAdaptersFactoryService adapterFactory) at Microsoft.VisualStudio.IntelliTrace.SourceControl.HistoricalModeHint.HistoricalModeTaggerProvider.CreateTagger[T](ITextBuffer buffer) at Microsoft.VisualStudio.Text.Tagging.Implementation.TagAggregator`1.GatherTaggers(ITextBuffer textBuffer) WRN: Assembly binding logging is turned OFF. To http://sortoutlookemail.com/visual-studio/cannot-find-or-open-the-pdb-file-visual-studio-2015.html Unknown User May 8, 2007 Hi Payton,I'm having this problem running VS 2003 on Vista. I thought that was replaced by Community. right click Visual Studio 2010 and select Change/Remove from the Uninstall Programs tool in the Windows Control Panel, and click Repair in the Visual Studio Management window when it loads.) share|improve The System Cannot Find The File Specified Visual Studio 2015

I have checked the project's web.config file and the debug attribute is set to true: 2). The only difference is he's using Vista Business and I've got Vista Ultimate. Related Sites Visual Studio Visual Studio Integrate VSIP Program Microsoft .NET Microsoft Azure Connect Forums Blog Facebook LinkedIn Stack Overflow Twitter Visual Studio Events YouTube Developer Resources Code samples Documentation Downloads this content I didn't find this solution listed in any of the other answers, so thought it might help someone.

A few things I havn't implemented (because the instructions were vauge) include: A MSDN article helpfully suggested that I: "Start the application without debugging. (From the Debug menu, choose Start Without Visual Studio Unable To Start Program Access Is Denied Is ok to have boxes of raw chicken stacked on top of each other Why does the sum of a partition of 1 not equal 1? have you run the iis lockdown tool?

There is also a need to check if a virus cause the error since you have to get a stronger anti-virus if that is the case.

How would I know and where would I get '.NET > Remote Components'? > > > Please, please help. I remember following a guide from Microsoft on how to go about repairing the framework. How would I know and where would I get '.NET > Remote Components'? > > > Please, please help. Error While Trying To Run Project Unable To Start Debugging Visual Studio 2008 Was This Post Helpful? 0 Back to top MultiQuote Quote + Reply #12 horace D.I.C Lover Reputation: 761 Posts: 3,791 Joined: 25-October 06 Re: Visual Studio "Error while trying to

I have checked the project's web.config file and the debug > > > > attribute is set to true: > > > > > > > > > Blue Screen of Death (BSoD) Even if you have the newest operating system, you can still encounter this Visual Studio Error While Trying To Run Project. Use the following > > procedures to determine which process an ASP.NET or ATL Server > > application runs under. have a peek at these guys Even without starting the VS app over again.

By default, inetinfo.exe for ATL Server applications or aspnet_wp.exe for ASP.NET applications. if so you need to re-add the DEBUG > verb. > > > If you search this newsgroup you will find a ton of answers to your > question > > This is driving me nuts. This may be caused by an extension.

How would I know and where would I get '.NET Remote Components'? I have URLScan Installed, so I have modified urlscan.ini to > > > include: > > > [AllowVerbs] > > > DEBUG > > > > > > [AllowExtensions] > > This configuration is not saved to [CurrentProject].csproj (or [CurrentProject].vbproj). Naturally, this is the first thing I checked and sure enought, my application has both a Web.Config file and Execute permissions for my site is set 'Scripts Only'.

Show 13 comments13 RepliesNameEmail AddressWebsite AddressName(Required)Email Address(Required, will not be published)Website Addressstaker4 Jun 11, 2015 10:54 AMMark CorrectCorrect AnswerThe culprit is Visual Studio 2013 but I don't know the exact reason The project's settings was set to "Any CPU", I created a new configuration for x86 and VS was happy. If you simultaneously make use of this along with other applications, it is likely to be informed about the low virtual memory problem. Particular be careful the 'Level of Static Security Analysis' and set it none.

I have checked the project's web.config file and the debug attribute is set to true: 2). Microsoft actively monitors this group for debugging problems. You may find this file in your web project folder." This was the first thing I checked. Thanks, Stephen "Alvin Bruney" wrote in message news:... 2 more options left: Find and fix your problem using this http://gotdotnet.com/team/csharp/lea...erproblems.doc OR It seems you require special attention.

Run setup to install or repair the debugger.i've tried everything i could found on the web, and didn't work.i previously had vista ultimate 32 bit and after a few tweaks everything I have URLScan Installed, so I have modified urlscan.ini to > > include: > > [AllowVerbs] > > DEBUG > > > > [AllowExtensions] > > .aspx > > .asmx > Make sure that in the section "Start Action", the radio button "Start External Program" is checked and that you put the map to your ArcMap execution file. To check which process an ASP.NET application runs under".

Send files to Hotmail.com: "MS_TREVORH" Check out the Microsoft CTS TFS BLOG: blogs.msdn.com/b/dstfs Tuesday, August 17, 2010 9:44 PM Reply | Quote Owner 2 Sign in to vote Hi There, Thanks Also, under 'Configuration Properties -> Debugging', the 'Active > Solution Configuration' for all assembilies in my project is set for > debug. > > 10). Alvin, I'm pretty sure I have addresses the IIS Lockdown problem under section 2: > 2).